Tillid til Self

Har du nogensinde hørt om historien om den lille motor, der kunne? Angel Uzziel kender alt for godt, hvordan tillidsfuld selv og tro på sig selv til at lykkes, er en del af, hvad der hjalp en smule caboose trække et tog over bakken. Hvis du gentager jeg tror, ​​jeg kan nok, begynder du at tro at det er sandt. Kendsgerningen, at sagen er, at når du tror, ​​du kan opnå noget, du begynder ubevidst og aktivt arbejde hen imod at nå de middel til ophør.

Rejsen kan være trættende i nogle tilfælde (ikke alle) - så længe du holder dit fokus på målet, vil du ikke bare opnå noget, men den ene ting, som du ønsker mest. Hvad er det, du vil have ud af livet? Er det det hold du ønsker at være en del af eller et emne, du ønsker at es? Måske er det mere kompliceret “ måske, hvad du virkelig ønsker, er at realisere din drøm om at blive forfatter, en mester svømmer, en lærer, selv en ingeniør. Uanset hvad det er, du ønsker i livet, skal du investere nok tillid til dig selv at manifestere det fundament, som du kan bygge og nå dine ultimative drømme.

Jeg siger ikke, at din passage vil være uden udfordringer. Der er altid vil være farer langs sporet uanset hvor hårdt du prøver at undgå dem. Nogle gange hældningen vil ikke arbejde i din favør; nogle gange vil det. I begge tilfælde hvordan vil du reagere? Hvis du mister tillid til din evne, vil du helt sikkert falde til i vejkanten. Men når du lægger tillid til alt det, du gør, uanset hvor vanskeligt trek, vil du opnå det endelige mål.

Når tiderne er hårde, og du tror, ​​du har nået slutningen af ​​din reb, siger til dig selv, “ Jeg tror, ​​jeg kan &"; Hvis du skal, siger det igen og igen og igen for god foranstaltning. Efter alt andet mislykkes, kan du altid opfordre lille Angel Uzziel. Bede hende om at give dig styrke til at samle de udfordringer, før du. Bede hende om at give dig den motivation og viljestyrke at fouragere videre. Intet er umuligt, når du stoler på dig selv.

Tillid i Self
af Joan Marie Whelan

Kopier Right All Rights Reserved

Om forfatteren: Joan Marie Ambrose og hendes datter, Joan Marie Whelan har oprettet denne børn &'; s Selskabet til yderligere at lære børn og deres pårørende &'; s om at ændre den måde, de handler og reagerer med andre i en positiv og moralsk måde.

Gennem de små bøger, som funktionen budskaberne fra englen rige, disse historier inspirere og opmuntre børn til at danne gode sunde vaner, som alle vil nyde godt af. Lit &'; l Messengers, Power Angels er superhelten &'; s, der underviser og dele beskederne. Besøg vores Lit &'; l Messengers på dette websted og lære mere om deres formål og funktion i det jordbaserede rige. http://www.childlikecreations.com/clc_messengers.ph
.

intuition

 1. Negativitet eller mangel på perspektiv?
 2. Hvor hårdt du arbejder
 3. Definition: Medicinsk Intuitiv
 4. Nuværende Perfect: The Perfect Seed for det perfekte liv
 5. 9 Overraskende nemme måder at udvikle Intuition
 6. Definition: Intuitiv Healing
 7. Hvad vil det sige at være en?
 8. Efter din indre Vejledning
 9. Fem måder at håndtere Change
 10. I erkendelse når hjælp er nødvendig: Et råb om hjælp
 11. Remote Viewing i terapi session
 12. Har du skubber, når du kunne ride?
 13. Følelser: turn signaler fra din sjæl
 14. Om relationer: Lad os ikke skændes om forældremyndighed
 15. Hvad skal gøre, når dine tanker overtagelse
 16. , Beslutninger
 17. Forskellen mellem intuition og Falsk Tænkning
 18. Parental Intuition; Den ekstraordinære forældre-barn Bond
 19. Akasha Records - The Tree of Life
 20. Fysiologi en ekstraordinær Væsen, Still Almindelig