Omkring de første fire af de fire store XI

I modsætning til La Liga i Spanien, Serie A i Italien og Premier League i England, hvor deres respektive mester har stort set besluttet, den tyske Bundesliga er i brand, efter Bayern Leverkusen forkortet afstanden med lederen Borussia Dortmund til blot fem point

Ryd vej til Barcelona &';. tredje titel i træk

Det &'; s bare et spørgsmål om tid til at se Barcelona kronet til tredje sæson i træk, da La Liga mester. På runde 33 de besejrede Osasuna hjemme ved 2-0, med mål fra Villa og Messi. De Catalonians nåede 88 point og vedligeholde de otte-punkts bly mod den nærmeste udfordrer Real Madrid, der også vandt deres spil denne lørdag.

Whites drønende besejrede Valencia på vej 6-3 og nåede 80 point. Real Madrid &'; s mål var produkt af Benzema med en, Kaka med to og Higuian der underskrev et hattrick. Soldado, Jonas og Alba tilføjet nogle fyldes op til score kassen med ét mål hver for Valencia, at på trods af tabet fortsætter på tredjepladsen med 63 point.

No.4 Villareal missede chancen for at forkorte afstandene med Valencia og fortsætter fast i 57 point for anden uge i træk. The Yellow Submarine tabt i deres besøg i Sevilla 3-2. Målene fra Marchena og Rossi, hvor utilstrækkelige til at overvinde de tre mål scoret af Ratikic, Negredo og Romaric.

Robinho redder dagen

Med otte minutter at gå Robinho scorede det vindende mål for Serie A lederne Milan på deres besøg i Brescia under runde 34 handling. Rossoneri har 74 point og nyd af en otte point forspring de forsvarende mestre Inter, der kommer på andenpladsen.

Taler om Inter, de besejrede Lazio hjemme ved at overvinde Zarate &'; s mål med to fra Sneijder og Eto &'; o i 2-1 sejren. Denne måde Inter snupper andenpladsen fra Napoli med deres 66 point og Lazio forbliver på fjerdepladsen med 60.

Napoli mistede det andet sted på grund af nederlaget lidt på vejen mod Palermo med 2-1. Efter kun to minutter de var op af en mål takke være et straffespark scoret af Cavani, men hjemmeholdet kom bagfra for at vinde spillet med mål fra Balzaretti og Bovo, der efterlader Napoli på tredjepladsen med 65 point.

The Gunners fortsætte deres tilbagegang

Med tre lige spil winless Arsenal er gået fra at kæmpe om titlen på det tredje af den engelske Premier League. De besøgte Bolton på match dag 34 og blev besejret i det sidste minut af den ordinære spilletid 2-1. Sturridge gav hjemmeholdet føringen, da Van Persie fik udlignet for The Gunners, men Cohen ville score det vindende mål i minut 90, der efterlader de besøgende, med 64 point.

De forsvarende mestre Chelsea regenereret No. 2 med deres 3-0 sejr hjemme mod West Ham. Det var en særlig nat for Torres, da han scorede sit første mål som en blå. Lampard og Malouda tilføjede de to andre til at give deres hold yderligere tre point, for i alt 67.

Og solo ledere Manchester United nåede 73 point takket være Chicarito &'; s sene mål, repræsenterede 1-0 hjem sejr mod Everton.

En anden hold, der også vundet af den mindste var Manchester City, da de besejrede Blackburn Rovers på vej med Dzeko &'; s mål. På den måde Borgerne sikre fjerdepladsen med 59 point.

Bayern Leverkusen nægter at give op

Pride er, hvad Bayern Leverkusen har vist i hele denne sæson i Bundesligaen, da de har nægtet at opgive kampen om titlen trods have fundet selv 12 point væk fra lederne i flere passager af året. At vedholdenhed placeret dem blot fem point efter fra Borussia Dortmund efter 31 runder, og med 15 flere point i spil, de stadig tror på miraklet.

Med mål fra Kadlec og Pardo de overvandt et mål fra Sigurdsson at besejre TSG 1899 Hoffenheim lørdag med 2-1, sejr, der hjalp dem til at nå 64 point.

solo leder Borussia Dortmund lidt et tilbageslag på deres besøg i Borussia Mönchengladbach, der besejrede dem ved 1-0 med Idrissou &'; s mål, hvilket efterlader dem fast i 69 point.

Med deres 1-1 på vejen uafgjort mod Frankfurt, Bayern München tabte tredjepladsen til Hannover 96. Rode &'; s mål havde dem ned i partituret siden minut 54, men et straffespark scoret af Gomez hjalp dem med at spare et point, i alt 56.

Og Hannover snuppede tredjepladsen fra dem takket være deres på vejen sejr mod Freiburg med 1-3. Abdellaoue, Schlaudraff og Rausch scorede målene for besøget og Rosenthal fik rabat for hjemmeholdet