Barcelona vs Arsenal, en forudsigelse af næste kamp

Arsenal besejrede Barcelona, ​​hvad er den forandring, FC Barcelona kan tage en hævn?

Den sidste kamp Barcelona vs Arsenal endte i 1 mod 2 i gunst Arsenal. Selvom FC Barcelona spillede strålende i første halvår, kunne de ikke bryde igennem forsvaret af Arsenal. Heldigvis David Villa bragte dem i front. I første halvdel af kampen Arsenal kiggede slags tabt, men i andet halvår tingene fik ændret. Robin van Persie gjorde et imponerende mål fra en utrolig vinkel. Og nogle minutter senere det andet mål blev lavet af Nasri.

Mange mennesker vil huske Champions League finalen i 2006 finalen i Barcelona vs Arsenal. Lionel Messi lyser op hele Nou Camp stadion med en utroligt fire mål træk at slå Arsenal.

Den March 8., den anden kamp i Barcelona vs Arsenal vil finde sted i Camp Nou stadion i Barcelona. Barcelona har brug for en 1-0 sejr over Arsenal for at erobre en plads i næste runde af Champions League.

Arsenal var lidt uheldig ved lodtrækningen, men de gjorde gode resultater fra London. Og de har nogle chancer for at gå videre til næste runde. Min forudsigelse er, at Barcelona vil være bedre efter 180 minutter. Selvom Barcelona og Arsenal har en lignende spillestil, det spanske hold bragte det til en større plan. Og også Barcelona er langt hårdere i forsvar.

I de sidste 5 år Arsenal spillede to gange på Camp Nou Stadion og begge kampe blev tabt. Resultaterne af Barcelona vs Arsenal var 4: 1 og 2:. 1

2 til 1 sejr til Arsenal i den første kamp var et godt resultat, og det gør det nødvendigt for Barcelona at begynde at angribe fra første minut af kampen. Jeg tror Barcelona vil få målet, og de vil gå videre til næste runde efter ordinær tid