Hunters Goal redder en sejr til Islanders i over tid

Med fører af 3-0 og 4-3 og Bobby Holik mål med 1:22 tilbage, NY Islanders næsten befandt sig i en tredje lige tab på Philips Arena. Endda deres egen træner omtalt det som et dårligt hockey spil. Med 3 lige mål de Thrashers scoret i 2. periode til at binde spillet på 3 ting syntes at falde fra hinanden. Heldigvis fandt de en måde at få de 2 point.

Islanders er ikke det bedste hold i 4-on-4 spil i overarbejde. Men fremad Josef Vasicek og Trent Hunter fundet en måde at gøre det arbejde. Vasicek tabte en faceoff til Holik men stadig fik pucken på bagvæggen og bestået ud foran til Hunter, hvis mål med 1:09 gået i overtid gav Islanders en 5-4 sejr. Vasicek kæmpede mod Holik hele natten på faceoffs, men da Holik trak denne ene tilbage til defenseman Ken Klee, Vasicek forventet en aflevering bag nettet og fik på den. Hunter opfordrede til det, og lad Vasicek vide, at han var åben.

Det var en hård nat for målmænd. Øboerne sprang til en 2-0 føringen i 1. periode, hvor Mike Comrie sætte en under Lehtonen og derefter Hunter opsnappet pucken fra Thrashers målmand og bestået foran til Vasicek for skud. En smuk spil fra Bill Guerin til Bryan Berard kommer op i højre side til Andy Hilbert for afbøjning ved venstre stolpe gjorde det 3-0 ved 1:02 i 2ndperiod.

Berard omsætning med Islanders på power play førte til en udbrydergruppe af Craig Perrin, og Berard halede ham ned for at give ham en straf skudt. Perrin scorede det tolvte shorthanded mål mod Islanders denne sæson. Så Klee kom ned midt på en 3-på-2 rush og gled et skud gennem goaltender Rick DiPietro s pads på 13:46, og tidligere Islander Alexei Zhitnik bandt det med et skud på 15:00 i den anden.

The Islanders reagerede i 3. periode, hvor Berard holdt en clearing pass i offensiven zone og gled det til Comrie i den høje slot. Han gjorde et skud på 03:17 for hans 2nd målet med spillet og holdet høje 20. i sæsonen for en 4-3 bly. Men Holik mål afslutningen Islanders forsvareren Rob Davison og forlod DiPietro fordoblet over i smerte. Heldigvis, Vasicek og Hunter gjort det ske for Islanders i overarbejde
.

sport

1. Hvem skal holde øje med i Preakness - Efter en Pass i Derby
  2. Effektiv Golf Strækker Øvelser for dit spil
  3. Historien om Las Vegas
  4. Hvordan at tage sig af huden som en Basket bold afspiller?
  5. Fodbold Practice Spil: At vinde Taktik Til Shooting
  6. Gæt det rigtige hele tiden (5 Visuelle spor til at gætte "Hendes 'Age)
  7. 4 Fremragende Cykling Ernæring kilder
  8. Den unfading Charm Of Fantasy Fodbold
  9. UFC 136: Edgar Needs at vinde, Florian Efter Aldo titel
  10. Champions League grand finale nedtælling
  11. Hvad er den rigtige kost for gymnastik?
  12. En god golf driver Tip
  13. Konkurrence, enten i sport eller i livet, vi alle konkurrerer, men hvad der er acceptabelt?
  14. Nyeste sports opdateringer kan hjælpe dig holde opmærksom på den nyeste Sports News