Transforming dit liv gennem personlig vækst og udvikling

Spørg ethvert menneske, hvis de kunne få mere i deres liv, og de oftest ville svare “. ja &"; Det virkelige spørgsmål bliver da, hvad betyder “ mere &"; betyde? For mange betyder det at have flere penge og mere frihed med deres tid. Kort sagt, de fleste alle ønsker at have en levetid på mere mulighed i form af “ succes &"; De måder, hvorpå den tid, penge og energi vil blive brugt afspejler “ sande passioner &"; af de personer, der lever det liv.

Tror du det er realistisk muligt at skabe det liv, du drømmer om? De fleste personer tror den ene er bedre tjent med “ arbejder med de kort, de er blevet behandlet i livet &"; Disse samme personer tror de bliver “ mere realistisk &"; i deres vurdering end dem, der jage efter urealistisk og uopnåeligt “ rør-drømme &"; Hvad med det, tror du det er muligt for “ skriv din egen billet i livet &";

Overvej dette:? Hvis det er muligt at skabe det liv, du drømmer om, præcis hvordan kan du gå om at ? Svaret kunne angives på mange forskellige måder, men det er sandt, at uden vokser og udvikler en &'; s selv som en person (med alt hvad det indebærer,) det er meget tvivlsomt, livet vil vokse ud over “. Etablerede parametre &";

For at sige en anden måde: uden personlig vækst og udvikling af en individuel menneskeliv, er det højst usandsynligt, at enhver væsentlig og målbar grad af selvrealisering gennem processen med selvrealisering nogensinde vil tage den enkelte ud over “ station de blev født i livet &";

På den anden side:. hvis den enkelte bor levetid kan finde måder og midler til at vokse sig ud over de ideer, givet eller afsagt til dem af deres familie, samfund og kultur, så er der meget reel mulighed for at opnå et liv i storhed; ud over ldquo &; station de blev født i livet &";.

Det er en mest vidunderlige tid at være i live i vores nutidige og alder på denne planet. Om ikke af anden grund, adgangen vi alle har til ressourcer aldrig før til rådighed for utallige tidligere generationer tilbage gennem tiden, giver nogen af ​​os ldquo &; værktøj &"; til “ skabe liv i vores drømme &";.

, den arbejder ud af dette er dog langt mere involveret end opfylder øjet på overfladen af ​​tingene. For eksempel, hvad det er, at man ønsker at skabe i det liv, indser, at ldquo &; knyttet &"; til det ønske kommer noget andet kendt som “ frygt &"; Jeg sætter “ frygt &"; i anførselstegn, fordi jeg er helt sikker på den enkelte involverede ville ikke opfatte og fortolke sagen som sådan. Set fra disse personer, de ønsker og de ting, det er fastgjort til ville blive set som “ realistiske forhindringer &"; eller “ grunde til disse ønsker ikke muligt &";.

Uanset hvordan sagen opfattes, det ændrer ikke det faktum, at for at forsøge at gå efter disse ønsker, at der faktisk “ intern konflikter &"; som kommer rundt i processen. For at manifestere de ønskede i livet ting, må ethvert menneske ansigt og virkelig beskæftige sig med dem, “ interne konflikter &"; uden “ kommer til udtryk med virkeligheden, &"; eller lignende; som er “ kode &"; for “ ikke ønsker at stå og håndtere disse interne konflikter eller frygt &";.

Nøglen til at ændre alt dette, og faktisk være i stand til at omdanne dit liv ind i, hvad du virkelig ønsker, er at finde de måder og midler til at øge din tillid til dig selv; i form af hvad der er muligt i dit liv. Personlig vækst og udvikling af den enkelte er ldquo &; frelsende nåde &"; her.

Åbne dig op til muligheden for at finde, hvad du behøver for at vokse dine ideer på dig selv og verden omkring dig, gennem utallige ressourcer til rådighed for dig på dette tidspunkt på vores planet. Internettet, boghandlere, biblioteker, du-navn-det; finde det, du er interesseret i, og gå efter det med en passion. Lyt ikke til ldquo &; gamle programmering spørgsmål i dig &"; Udfordre hvad du ved at være tro mod dig om dig selv, og verden omkring dig.

Hvis du har brug for at lære fra en anden person, så gør det. Hvis du er i stand til “ gå enegang, &"; der er for ok. Pointen er at vokse de ideer, du har i dit hoved (dit tidligere liv programmering), som får dig til at opfatte og fortolke dit liv den måde du gør. Idéerne fra din “ tidligere programmering &"; kan lyde eller lyst til din “ samvittighedens stemme, &"; men altid huske disse idéer kan være blevet lagt der af andre personer i dit liv, som du accepterede på det tidspunkt. Dette betyder ikke, du kan ikke ændre disse idéer.

Disse tidligere ideer givet og overleveret til du var aldrig meningen, at være alt, du skulle operere med under fuld regeringstid af dit liv. Nej, de fik, og overleveret til dig at gøre det muligt for dig at komme til en “ vis kun &" punkt; i dit liv, det “ resten er op til dig &";

Hvis det er for meget at overveje muligheden for at have kraften til at skabe liv i dine drømme, så gør det ikke. Mange, mange individer over tid i hele livet kommer til en tilstand af “ passiv samtykke &"; Der er intet galt i dette. Men der er også de personer, som ikke er bange for at opdage, hvad de kunne lære om deres sande potentiale i livet; og det er disse personer jeg taler til her i denne artikel.

Find hvad måder og midler til at vokse dine ideer på dig selv og verden omkring dig, for dette er en nøgle til at forbedre din selvtillid og selv- agtelse. Bevæbnet med disse ting, vil du finde de grunde til at blive og forblive motiveret til at stræbe efter positive og konstruktive forandringer i dit liv. Bevæbnet med disse ting, vil du finde dig selv at skabe og leve i det liv, du drømmer …
.

empowerment

 1. Kløften mellem dine tanker
 2. Transformational Indkomst: Beskyt din underbevidsthed fra spam
 3. Forståelse ARBEJDE. (del 3)
 4. Hvad er forskellen mellem Gimmicks og strategier?
 5. Høster hvad du sår: Tre trin til at hjælpe dig Dyrk Succes
 6. Skridt væk fra The Sammenligning spil:! Just Be Du
 7. *** Sådan får styr på din indre kritiker
 8. Viser sig afslappet i foran et publikum
 9. Hvordan man opbygger Self Confidnece
 10. Tab er den lærer i Great Lessons
 11. Din E-Swagger
 12. I'mpossible overbevisninger ... et fundament for Freedom
 13. Tankegang Matters: Er Heart altid ret
 14. Kan du graver det?
 15. Vi kan ikke Ret Wind, men vi kan justere vores Sejl
 16. *** Fremskynde Manifestation: Brug Power of Visualisering
 17. 3 trin til at komme godt galt
 18. Hvad du synes om, du Bliv
 19. Vågn op til din guddommelige magt
 20. 4 trin til klarhed om målopnåelse