2.3. Forbered Handling: Talk

Du er ved at ændre den samlede retning i dit liv. Du kommer til at bevæge sig fra et liv i relativ lediggang til en af ​​ambitioner og måske endda ofre og overgangen kan være skræmmende. Du har brug for at snakke.

Nogle mennesker vil synes, du er nødder, hvis du erklærer din hensigt at gøre en forskel med dit liv. Du har sikkert ikke brug for terapi, men du behøver for at diskutere dine tanker, forhåbninger og bekymringer med nogen, der vil lytte.

Men hvem taler du med og hvor meget skal du dele? Dit valg af en Fortrolig kan gøre eller bryde dig, så vælg med omtanke. Her er tre forslag og én forsigtighed:

Først og fremmest vælge nogen, der vil lytte og ikke gøre for meget snak. Det vil sandsynligvis ikke være din bedste ven eller et medlem af din nærmeste familie. Husk, du er ikke så meget på udkig efter nogen &'; s mening, som du forsøger at undersøge dine egne ambitioner og motiver. Det kan være en professionel eller pastoral rådgiver, nogen noget fjernet fra dit daglige liv, der vil fungere bedst for dig.

For det andet, at dele dit hjerte kun med dem, der vil respektere dig og opmuntre dig. Når man taler om at opfylde dit formål i livet, du har brug for opmuntring ikke kritik, gode råd ikke grimme fornærmelser. Du behøver ikke nogen til at kalde dig sindssyg. Du har brug for en følsom, lyttende øre, nogen, der vil hjælpe dig med at afklare dine tanker, identificere svage punkter i din tankegang, foreslå alternativer du aldrig tænkt på, og hjælpe dig med at træffe gode beslutninger.

Måske er det vigtigste kendetegn du ønsker i en fortrolig er visdom. En klog rådgiver vil hjælpe dig med at finde harmoni med dig selv, give dig en følelse af indre fred, og hjælpe dig med at vokse selvsikker. Han /hun vil advare dig, opfordre dig til, instruere dig, konfrontere dig, spørgsmål du, og slip dig

En advarsel:. Være meget omhyggelig med at dele dine større mål med kun få mennesker. Psykologi tests har vist, at annoncere dine mål kan gøre dig mindre motiveret til at udføre dem.

For eksempel, hvis du erklærer til alle dine venner, “ I &'; m vil skrive en bog &"!; Deres svar vil være at juble og opmuntre dig på tidspunktet for din erklæring. Dit sind opfatter, at målet allerede er opnået, så er vanskeligere at tage de næste skridt til at skrive din bog.

Du er bedre til at dele dine kortsigtede mål med nogen, der kan holde dig ansvarlig. Fortæl nogen, “ Jeg har brug for at skrive 1000 ord i denne uge. Vil du ringe til mig på fredag ​​til at holde mig til regnskab &"; I de fleste tilfælde, vil du få de 1000 ord skrevet inden fredag ​​

Her er hvad du ønsker at opnå ved at tale med nogen om de ønsker af dit hjerte:. Du ønsker at præcisere, hvad du ønsker at opnå. Du ønsker at forstå, hvad det vil tage for at realisere din vision. Du ønsker opdager muligheder, du måske ikke har tænkt på tidligere. Du ønsker at vide, din næste skridt

For at forberede sig til handling:. Tænk, Pray, Talk … næste Lyt: Sådan Tag Advice
.

personlig udvikling

 1. Vægten af ​​Perfection: Lightening Up
 2. Hvordan man kan udvikle din sans for Priceless Humor
 3. Forretning og kreativitet: Det er ikke bare for kunstnere
 4. The Power of Tilgivelse
 5. Har dit indre barn Gone To Never Never Land eller Genoprettelse til din indre barn
 6. Lave aftaler med dig selv
 7. Den # 1 SKAL HAVE nøgle til Eliminer Entrepreneurial Frygt og skridt fremad i tro
 8. Hvorfor kende sig selv er grundlaget for personlig vækst
 9. Den Neurologi af Worry
 10. Viden, når anvendes korrekt ...
 11. 5.4: holde ud Power - Når Quitters Win
 12. Tre trin Grundlæggende Posture
 13. Er dine Breaking the Law?
 14. Besejre dine Modvind at blive berømt Af Morning
 15. Ejer din personlige magt
 16. 6 Life Lessons vi kan lære af Donald Trump
 17. Overvindelse selvbegrænsende overbevisninger & Adfærd
 18. 'Øjeblikke af stille refleksion'
 19. Karakteristik af Vellykket sælgere: 3 Vital Træk, der kunne skyrocket dit salg
 20. At være brutalt ærlige med os selv