Hæmorider og yoga: Unik behandling for din hæmorider

Hæmorider og yoga er ikke en sædvanlig par. De to lyde mærkeligt sammen. Før vedrørende de to til hinanden, lad os først definere hver for sig. Hæmorider er pude-lignende strukturer fundet omgiver anus. Hæmorider, i deres sund tilstand, støtte i at kontrollere afføring passage. Men med konstant pres og stress på disse hæmorider, bliver de patologiske og forårsage smerte til et individ. Der er to typer af patologiske hæmorider; interne og eksterne. Førstnævnte indebærer viscerale nerver af anus og /eller endetarmen. Ofte gange, disse er smertefri, men er ledsaget med blødning. I mellemtiden sidstnævnte involverer somatiske nerverne i anus og /eller endetarmen. Eksterne hæmorider er meget smertefuldt.

Yoga, på den anden side, er en fysisk, åndelig og mental disciplin fra Indien. Yoga er meget udbredt i forskellige religioner som buddhisme, Jainisme, hinduisme og sikhisme. Det er inkluderet i de seks skoler i hinduistiske filosofi. Baseret på Yoga Sutras af Patanjali, dets vigtigste mål er at opnå åndelig ro og indsigt.

Nu kan du spekulerer på, hvad er forbindelsen mellem hæmorider og yoga? Nå, vidste du, at yoga kan behandle hæmorider? Der er en masse yoga stillinger, der kan hjælpe i behandlingen af ​​sygdommen.

En af disse positioner kaldes frem folder. For at gøre denne stilling, stå op med dine fødder samlet. Bøj din talje frem og langsomt nå dine tæer. Som du bøjer fremad, klemme dine mavemuskler indad. Dette vil beskytte din tilbage fra skader. Som du gør dette, trække vejret dybt gennem næsen. Hold stillingen i omkring fem sekunder, og langsomt stå op. Gør dette omkring to til fire gange. Fremad folder vil aflaste spændinger i lår, hofter og hamstrings. Det vil også forbedre blodcirkulationen ..

En anden nyttig yoga position er den understøttede skulder står, også kaldet som stearinlys udgør. Ifølge artiklen &'; Naturlige retsmidler mod hæmorider &'; offentliggjort i &'; Yoga Journal &' ;, denne position er nyttigt i behandling af hæmorider. Bortset fra det, det forbedrer leverfunktionen. Det forbedrer også blodcirkulationen i de nedre ekstremiteter. Det har også evnen til at forbedre immunsystemet.

For at gøre denne position, skal du tilføje to tæpper til din yogamåtte. Fold tæpper og placere dem på toppen af ​​din måtten. Tæpper skal tilføjes for sikkerhed. Den regelmæssige yogamåtte er for tynd for denne position; det kan forårsage skade på hvirvlerne. At gå om denne stilling, ligge på ryggen på måtten. Sørg for, at din hals og hoved er på måtten, mens din øvre ryg er placeret på tæpper. Langsomt bringe dine ben op, pege mod loftet. Mens du gør dette, gradvist løfte dine hofter fra måtten. Placer dine hænder i nærheden af ​​din nederste del af ryggen og /eller hofter for krop support. Udvid dine fødder op, indtil kroppen er vinkelret fra gulvet. Hold denne position, indtil du kan. Gradvist sænke dine fødder og læg den fladt på måtten.

Hæmorider og yoga kan synes helt afbrudt. Men med de førnævnte yoga stillinger, er det et klart bevis på, at meget tyder på, at yoga kan hjælpe med at behandle hæmorider
.

sundhedsuddannelse

 1. Overgangsalderen og Frigiditet
 2. Forståelse Bursitis Symptomer og knogleskørhed
 3. Victoria Beckham siger, at hendes mand ikke er så smuk nybygget
 4. Kan Acai Juice Benefit Gigt?
 5. Hvordan jeg udvisket Min Sinus Infektion?
 6. Mikroorganisme Elimination
 7. Maj - National Mental Health Måned
 8. Hvorfor D-vitamin er vigtigt for sundheden i de nordiske lande som Sverige
 9. Personskade advokat New York Arrangerer finansloven for bedre lægehjælp
 10. Making Sense af din krop 's Signs
 11. Fokus på Fat
 12. Syv tips til at reducere Thirst
 13. Hvad er involveret i en medicinsk Receptionist karriere?
 14. sprukne hæle. Problem med krakket hæle
 15. Apati om sund livsstil har skabt massive kriser
 16. Få bedste hårtab behandling
 17. NutraSweet vist sig at forårsage kræft
 18. Siimple tips om hvordan man kan stoppe hårtab
 19. The Hidden fare fra Whirlpool Baths
 20. Angst og dine nyrer