Tennessee har en ru vej til Final Four

De frivillige har deres arbejde skåret ud for dem i løbet af marts Madness men de er opsat på at gøre historien.

Tennessee Volunteers troede, de ville have det let at gå til Final Four. Den havde ikke trække nummer 1 frø i NCAA turnering som de troede, snarere deler nummer 2 frø med North Carolina. The East er meget stærk og Carolina er nummer 1 frø i turneringen. Det gør at gå til Final Four endnu sværere. De frivillige har gjort en masse i år. Deres 29 gevinster mest de har viklet i historien om holdet. De har ikke vundet en Southeastern Conference grundspillet titel siden 1967.

Optjening en øverste frø i NCAA turneringen vil i høj grad forbedre holdets chancer for at nå Final Four for første gang. At gå ind i SEC-turnering som den 4. rangeret hold, de frivillige vidste, at de måske nødt til at vinde mesterskabet for at positionere sig til en top frø. De blev imidlertid forstyrret af Arkansas 92-91 i SEC semifinalen, der skubbede dem ned et sted i Associated Press meningsmåling til nummer 5.

Ikke at få nummer 1 frø og deres tab til Arkansas blev et stort slag for Tennessee. De står nummer 15 frø amerikansk i Birmingham som vandt Patriot Leage mesterskabet. Hvis Frivillige vinde det spil, de vil spille Buttler eller syd Alabama. Enhver af de første og anden runde match-ups kunne forstyrre Tennessee. The Patriot League er gået 2-1 i første runde i de sidste tre turneringer. Tennessee tabte til Butler sidste sæson.

Hvis det sted, de to første spil er en faktor, Tennessee bør være i god form. De vandt to NCAA spil i Birmingham i 2000, hvilket gør en af ​​deres kun 2 ture til regionale semifinalen. Tom O'Connor, NCAA udvælgelseskomitéen stol sagde, at webstedet var en faktor i udvalgets beslutning om at placere Tennessee i øst-regionen, som vil holde sine semifinalen i Charlotte, North Carolina. De første 8 hold i landet blev betragtet som hold, der kunne vinde det nationale mesterskab. Udvalget har forsøgt at afbalancere de øverste fire linjer i hver region, og som har Tennessee i Charlotte gjort geografisk forstand.

Hvis Tennessee når de regionale semifinalen, kunne de stå over for en række hårde match-ups i et beslag, der også omfatter Louisville og Washington State. De kunne gøre historie, hvis de når de regionale finaler
.

sport

1. Med gravering Glas Awards og Trophies
  2. Forskellige stilarter af Boksning
  3. "Bo-Rail" er endnu at bede sine heste til at køre - The Incredible Racing stjerne
  18. Fiskearter For Ideal Fly Fishing Around Alaskan Waters
  19. 2012 Hal s Hope Stakes på Gulfstream Park tiltrækker Stærk konkurrencepræget område