Belyse din PASSION - LIVE DINE DRØMME

Mit firma &'; s tag-linje er også mit motto i livet. Det &';! S en filosofi, der guider mig, fordi passion og drømme gøre livet AMAZING

For mange år siden, min ven Miriam tilbragte et år i Chile. Omkring samme tid, opdagede jeg min passion for Salsa dans og latin kultur. Inden for vores venskab, en drøm opstået for at rejse sammen gennem South
Amerika.

Så jeg indskrevet i en nybegynder spansk kursus. Så årene gik og intet meget skete. Men hver gang vi mødtes eller talt i telefon, vi havde forestillet os de steder, vi ville besøge sammen. Til sidst indså jeg, at uden en rejsedato, ville denne drøm blive i vores fantasi.

Da vi drøftede mulige datoer rejse, viste det sig, vi begge havde den samme tidsramme i tankerne, selv om det var flere år væk. Vi tog det som et tegn.

Jeg begyndte at lære spansk mere alvorligt, leje en privat lærer og øve med en mexicansk ven. Med hver nyt ord, jeg lærte, vores drøm blev mere ægte.

jeg sparet penge for turen og fortsatte med at bygge fleksibilitet ind i min forretning. Vi skitseret et groft rute
gennem Peru og Chile, og udvekslede pakning lister. Når dagen endelig kom til at købe flybilletter, kunne ikke vi &'; t tror, ​​hvordan ophidset vi var. Hvad der fulgte var fem uforglemmelige uger denne vinter, rejser gennem det kulturelle og naturlige skønhed af Sydamerika. Fra Andesbjergene til ørkener, vi mødte så mange venlige, generøse lokalbefolkningen og delte dybtfølte samtaler med andre rejsende.

Hver dag vi turdet ind i det ukendte, nyder de overraskelser, der udfoldede. Mit liv er for altid rigere på grund af denne oplevelse. Det var virkelig rejsen for livet.

Har du en drøm? En passion? Hvad er dit hjerte &'; s ønske? Uanset hvad dit hjerte opfordrer til, lyt! Følg opkaldet, et skridt ad gangen. Det er sådan en drøm kommer til livet
.

empowerment

 1. Hjertelig Sundhed
 2. Du er barnet, du er forælder
 3. Ebenezer - et liv coach? Hvad vi kan alle lære af Joakim
 4. Lever du dit liv som en robot?
 5. Er du proaktiv eller reaktiv?
 6. 4 nøgler til at opbygge og vedligeholde din personlige magt
 7. 7 enkle trin til at skabe rum for forandring
 8. Hvis du virkelig elskede mig
 9. Hvor effektive er Gun Bans Overseas? Del 7 i retten til at beskytte dig selv
 10. Hemmelig plan for at nå dine Desires
 11. Hvad er de hemmeligheder til velstandsskabelse i det 21. århundrede?
 12. Hvad vi kan lære af Riptides
 13. Den "hemmelige" er for dem der 'Want'
 14. 7 trin, du kan tage for at undgå Panik (Det hjælper ikke du kender)
 15. På Individualitet og Group Think
 16. Velsignelser fra A til Z TIL DIG:. Mærk kærligheden, føler de velsignelser
 17. Hemmeligheder til Indstilling en intention
 18. Habitude: Øv, Øv, Øv
 19. Dvæle ved beslutninger
 20. Frygt