NLP Rapport byggeteknikker

Rapport er evnen til at skabe den tillid ved at forstå & respekterer nogen &'; s. virkelighedens verden, og dette kan gøre dig til at have en stærk fælles bånd for at gå i spidsen for enhver samtale eller overtalelse til den retning, som du ønsker

En vellykket kommunikation er i høj grad afhænge af teknikker indebærer at opnå ønsket resultat. Fail i kommunikation normalt på grund af ineffektiv måde at interaktion, eller manglende fleksibilitet i forbindelse med en anden. Men dette kan inddrives en lært af NLP Rapport byggeteknikker, hvorved og bevist måde for kommunikation & interaktivt at nå resultatet ønskede.

Den mest grundlæggende fundament i kommunikation er tillid og forståelse. Men hvordan man kan skabe øjeblikkelig tillid uden tilbringe år? Her der er:

1) Organ sprog Matching (Gesture, Posture, Tiny Movement, Vejrtrækning, og Facial Expression)
nemmeste måde at oprette instant tillid er at gøre det ved hjælp af kropssprog, ligesom modellering af gestus, kropsholdning, lille bevægelse, vejrtrækning, og ansigtsudtryk. Ved at følge kroppens bevægelser kan altid gøre nogen føler sig trygge med din tilstedeværelse, fordi folk er altid ligesom de mennesker, der er ens.

2) Auditiv Modeling (Voice, Tonalitet, Pace, Rhythm, Volume, Pitch)
Matching den auditive del kan ubevidst skabe bånd mellem dig og en person, især hvis personen er stærkt ved hjælp af den auditive modalitet i kommunikation. Men du behøver ikke at modellere alle, bare vælge en til at matche vil gøre.

3) Word Matching
samme ord kan bære forskellig betydning for forskellige mennesker. Dette kan forklares med virkelighedens verden på en person er forskellig fra hver til en anden. For eksempel, “ afvisning &"; kan betyde en fejl en person, men kan være en udfordrende opgave for en anden.

NLP rapport byggeteknikker her lærer os, at for at bruge den nøjagtige ord, der sagde af den person, du ønsker at bygge rapport. Ord kan betyde nogen &'; s værdi eller tro så godt. Ved at bruge de nøjagtige ord, selv sætninger, kan du altid sørge for du er på rette spor af nogen &'; s tænkning mønster. Fordi tænkning mønster er intet andet end en række interne dialog. Dialog brug ord til kommunikation med dem. Med dette, kan der skabes hurtigere forholdet.

4) Erfaringen matchende
Denne er en NLP Rapport byggeteknikker, som lærer os, hvordan erfaring kunne skabe obligationen lettere og hurtigere. Husk, jo mere lighed, du har med en person, jo lettere kan etableres tillid. Erfaring er en vis begivenhed sker i fortiden, og at skabe en person &'; s historie. Med lignende tidligere erfaringer kan fremskynde det klima af tillid og forstå. Citat et eksempel, hvis du var en forsikringsagent og ser en succesfuld sælger færdighed træningsprogram, du vil tage et kursus foretaget af en forsikring tegningsgaranti officer eller en bevist succesfuld forsikring iværksætter?

Sammenfattende er vi kommunikerer hver dag, vores succes afhænger af kvaliteten af ​​howwe interagerer med andre i opfyldelsen andre mennesker har brug for, så få, hvad du ønsker. Alt dette vil ikke ske, medmindre tillid er oprettet. Så NLP rapport byggeteknikker er en gennemprøvet og meget effektiv måde at skabe et klima af tillid. Husk, at du skal pace, før du fører
.

neuro- Lingvistisk Programmering

 1. NLP kan lindre følelser af fortvivlelse hos unge voksne og børn
 2. NLP dengang og nu
 3. NLP accelereret læring teknikker til Guitar
 4. De 7 Niveauer af Thought Behandling i NLP
 5. 5 gode grunde til at foretage NLP Træning
 6. Brug af NLP & Hypnose til Forhøjelse Happiness
 7. Konversation hypnose:. Sådan hypnotisere nogen Brug af Piggy Back Princip
 8. Øget selvtillid gennem hypnose og NLP
 9. Standsning Behavior Vil du ikke
 10. NLP: Brug Disse 3 Kraftfuld intelligenser mod en højere og sundere selvværd
 11. 5 minutter til en ny, sikker på du!
 12. Bevidstløs Kommunikation For Self Vækst
 13. Fordele ved NLP Practitioner Certification Program
 14. Boganmeldelse: Få det liv du ønsker
 15. Har vi nogensinde sige tak? -? Virkelig
 16. Gør dine resolutioner til virkelighed med Hypnotic NLP
 17. Påvirke og overbevise Macho Folk på arbejdspladsen og i hjemmet: Den Macho Test
 18. Den Lover forbandelse af hukommelse: Sådan Be Here Now In Bed
 19. Afskrækket med langsomme vægttab resultater?
 20. Hvad er dit operativsystem?