Ansøgning # 1 til at skabe Champions - Inspirerende Excellence på arbejdspladsen

være en leder - Eksemplets magt
Dette er den første ansøgning om Oprettelse Champions, en del af en serie af blog artikler med det overordnede tema for & ldquo; Når dine medarbejdere lykkes, så gør dig & rdquo.;

I & rsquo; ve søgt de lærde haller af internettet og dybet af min hjerne til en god, kort definition af lederskab. Jeg kom til en konklusion. Det & rsquo; s umuligt at definere lederskab i en hvilken som helst kort, koncis måde. Det & rsquo; s for komplekse. Det nærmeste jeg er kommet er:

"Managers shuffle papir, Ledere inspirere folk."

Betegnelsen ldquo; Leader & rdquo; gælder for alle, der administrerer folk direkte eller indirekte. En Leader ved, at ved at skabe forkæmpere for mennesker, han /hun vil også lykkes. De don & rsquo; t har at være god til alt, men gode ledere ved, at ved at sælge et eksempel, ved at udstille gode folk færdigheder, chancerne er din organisation vil køre mere glat. Ledere inspirere deres medarbejdere til at blive mestre på deres job.

En Leader er 12 personer i ét. Ikke så mærkeligt, det & rsquo; s en hård opgave! Lad mig kort forklare den første 6 af de 12 roller.

1) En administrator
En leder har at være god til blander papir, hver side ikke mere end to gange. Ikke en gang. Ikke tre gange. To gange. Når at læse og en gang til opfølgning, hvis det kræves. Du tilbringer så lidt tid som muligt blander papir. Fordi du er nødvendige for at hjælpe med at gøre beslutninger i møder. Det samme gælder for hver e-mail, håndtere hver e-mail maksimalt to gange

2) En marketingmedarbejder
Et Leader brug for at vide virksomheden -. Han eller hun skal forstå markedet, konkurrencen, kunderne og produktet. At vide, hvordan at gøre kunden køber, er altafgørende. Vær kreativ. Være serviceorienteret. Husk at differentiere dig fra konkurrenterne.

3) En manager
leder er en leder af mennesker og tid & ndash; en mover og en shaker! Invester i en god tid-management system, der skal indeholde følgende:.
- Daglig registrering af aftaler og projekter
- Måned et overblik
- År et overblik
- En side for.. tilbagevendende opgaver og begivenheder
-.. Et afsnit til listen, hvad der skal gøres
- En opfølgende proces
-. En database, hvor koordinaterne for udsigterne er let tilgængelige
-. Et afsnit for udgifter

Med avanceret software, vores rolle som & lsquo;. manager & rsquo; er meget lettere.

4) En sælger
En Leader skal være et salg person. For eksempel skal de 10 ansøgninger til Oprettelse Champions blive solgt til lederne i din organisation. Efter alt, det er dem, der vil sælge det til deres folk og gøre det arbejde.

5) En Motivator
En Leader er en motivator. Holdninger fra oven påvirke hele organisationen. Det bliver lidt svært, når du rammer l000th medarbejder, men jeg & rsquo; ve set folk gør det! John Myser, tidligere præsident for 3M Canada Inc., havde en enorm kapacitet til at huske navne. I løbet af sin regeringstid, 3M Canada havde over 2.000 ansatte. Alligevel, du kunne høre ham kalde folk ved navn, da han gik haller af koncernens hovedsæde. Forkæl dine medarbejdere godt, omsorg for dem, og de vil belønne dig med succes.

6) En Builder
Et Leader er en bygherre. Med styrken af ​​et motiveret personale, vil du opbygge den organisation, som du ønsker. Expose dine medarbejdere til et utal af forskellige ideer og filosofier ved at tage deres sind uden for arbejdspladsen og de vil tilbagebetale dig ved at være mere kreativ på indersiden.

For eksempel implementeret Mr. Myser & ldquo; frokost mødes & rdquo; som medarbejderne ville bringe deres frokost og lytte til et emne i en time. På nogle af dem, frokost møder, ville han fortælle om præstationer, og hvordan ingen bør være bange for at fejle.

& ldquo; Fiasko er succes, hvis vi lærer af det & rdquo.; & ndash; Malcolm S. Forbes

Han bragte i en hjernekirurg en dag for at tale om sit job. Det var utroligt fascinerende! Ved en anden lejlighed inviterede han os at have frokost, mens du lytter til en klassisk orkester.

Være en leder af eksempel fordi at lykkes, må vi alle være rider i samme båd i den rigtige retning - på vej til virksomheden & rsquo; s. mål

Næste artikel vi & rsquo; ll udforske .. resterende 6 roller en leder og en vigtig diagram på de mange facetter af en Leader, herunder interpersonelle færdigheder og større aktiver
& nbsp;

lederskab

 1. Adgang Din urealiseret lederpotentiale 
 2. 5 måder at overvinde ledelsesmæssige udfordringer 
 3. Øget Arbejdsplads Produktivitet og coaching GROW Model 
 4. Spørgsmål Altid Din Lederskab 
 5. Den allerbedste måde at opnå succes og maksimere din livsstil! 
 6. Elasticitet og innovation går hånd i hånd 
 7. Hvorfor team building aktiviteter til Start det nye år? 
 8. Hjælpe folk se det store billede (og hvorfor det er så vigtigt) 
 9. Tips til Sales Managers 
 10. Ledere Kend Værdi 
 11. De fire-brev ord du skal bruge At Work! 
 12. Sådan bruges pressemeddelelse for at øge din placering & amp; Trafik 
 13. Erobre Leadership Paradox 
 14. Funktioner, der gør Serta Madrasser en leder i Comfort 
 15. Hvad forventer du? Fire områder Forventninger Nødvendige for at finde fantastiske Resultater 
 16. Hvad enhver Leader kan lære af TSA 
 17. Hvilke store Ledere Gør 
 18. Hvordan at være en dårlig leder 
 19. Optimismen Bias: Er det dårligt for dig? 
 20. Erfaring: En 21. århundrede Survival Skill