Bipolar Familie Support

Familiemedlemmer reagerer forskelligt på bipolar i familien. For nogle kan der være en følelse af lettelse, at den ekstreme humør og adfærd har et navn og kan behandles. Andre kan finde det vanskeligt at acceptere diagnosen og tilskriver den person &'; s adfærd til deres personlighed, stress eller nogle uden faktor. Almindeligt, der er tidspunkter af sorg, vrede og sorg både for de forandringer, der sker i den person, og deres forhold. Der er også bekymring; hvilken effekt vil bipolar lidelse har på deres elskede &';? s fremtid og hvordan vil familien klare en bipolar familiemedlem

Det er vigtigt at huske på, at der er en række af bipolære medicinske behandlinger og hjælpsomme strategier til at beskæftige sig med bipolar og mange mennesker lever godt trods sygdommen. Imidlertid kan bipolar lidelse påvirker mennesker forskelligt. Nogle mennesker har meget hyppige episoder. I den anden ende, andre sjældent bliver utilpas. Mange mennesker med bipolar lider igangværende milde symptomer. Selv milde depressive symptomer kan påvirke deres daglige funktion. Mennesker med bipolar nødt til at være opmærksomme på deres sårbarhed over for overstimulering og søvn forstyrrelser, da disse kan udløse mani eller hypomani. Ud over at tage bipolar medicin, ændre og regulere deres livsstil hjælper mange mennesker holde godt. Passende støtte fra kære kan også gøre tingene meget nemmere.

Hvis din har en bipolar ægtefælle, der sjældent har en bipolar episode og er for det meste symptom fri, kan dit forhold ikke ændre meget, undtagen når de bliver syge. Bipolar i familien kan betyde, at du skal tage på ekstra ansvar i hjemmet eller økonomisk. Ikke desto mindre kan du nyde at være sammen med den interessante og kreative person, du gift og respektere deres mod i forbindelse med bipolar.

Men hvis de er ofte syg, kan der være lidt tid til at slappe af eller nyde sædvanlige fritidsaktiviteter. Du kan føle dig meget vokset op og alene, som du forsøger at holde din bipolar familie sammen. Hvert forhold har det &'; s op-og nedture og bipolar kan gøre værre konflikt. Du kan ønske, du kunne genvinde nogle af de mere lige og givende forhold eller familieliv du engang havde.

Problemet med bipolar familiemedlem kan være udfordrende for andre typer af familiemedlemmer også. Det kan være meget smerteligt for en forælder, når deres barn er syg. Under en voksen barn med bipolar kan gøre det svært at vide, hvornår de skal træde til, især hvis de kæmper for at styre deres sygdom og oplever nogle af de mere alvorlige bipolære effekter (f.eks finansielle konsekvenser eller skilsmisse). Nogle voksne børn med en bipolar forælder kan føle, at de altid har haft en forældrenes rolle. Søskende kan føle venstre ud, som om fokus er altid på deres bipolar søster eller bipolar bror. De kan bekymre dig, at de vil få bipolar også.

Forskning har vist, at bipolære plejere eller pårørende har en øget risiko for at udvikle depression og andre helbredsproblemer. Bipolar familiemedlemmer kan forsømme deres egen sundhed (fx ikke udøve, spise usund mad, savner nødvendige medicinske udnævnelser, selv forsømmer deres egen hygiejne), da de hellige sig pleje deres utilpas relativ. Don &'; t ignorere tegn på, at du er ved at blive stressede eller deprimerede. Der er nyttige måder at håndtere, når en elsket man har bipolar

Hvis du klarer med en bipolar familiemedlem til orientering og bipolar familie support se:.
Http://www.bipolarcaregivers.org/tage pleje-af-selv
.

maniodepressiv

 1. Borderline Personality Disorder: hvad betyder det?
 2. Boganmeldelse: Valg af Sanity - et hidtil uset Guide til Healing hjernens kemi Disorders uden medici…
 3. Sundhed kost - Controlling Bipolar Mood Disorders ved at ændre din kost
 4. Overvinde bipolar lidelse: Identifikation Depression Triggers
 5. Hvordan at sætte fokus på bipolar lidelse
 6. Tilbage til skolen med depression ~ Vellykket Mental Health Tips til universitetsstuderende
 7. HVORDAN ER DET Tucson, Arizona TRAGEDY En lærenem øjeblik sindslidelser?
 8. Sådan identificeres Alvorlige Dissociative Disorders Efter Trauma
 9. Bipolar II lidelse og teenagere: Første del - mange ansigter bipolær
 10. Barndom bipolar lidelse
 11. Hjælpe børn og unge med bipolar lidelse
 12. Overvinde bipolar lidelse: Identifikation Mania Triggers
 13. Giv slip på begrænsende overbevisninger
 14. Alvorlig og vedvarende psykisk sygdom
 15. Hvordan Bipolar lidelse effekt Teen Studerende?
 16. Overvinde bipolar lidelse: Den kliniske side af behandling
 17. Bipolar II lidelse og teenagere: Fjerde del - Positive mestringsstrategier
 18. Hvad gør en kriminel ønsker at være en kriminel?
 19. Recovery er ikke en begyndelse eller ende, det er en rejse, du overtager et liv tid
 20. Forståelse Bipolar behandling