The Leadership Etik der vil bringe dig Grænseløs succes

Udtrykket lederskab etik refererer til den værdi, systemet, at lederne i en organisation holder stik. Selvom hver organisation har deres eget sæt af lederskab etik, ikke alle virksomheder forklare om dem effektivt nok. Det ville så hjælpe en leder i at træffe beslutninger, der er etisk forsvarlig. Den samme måde de ansatte i en organisation er reguleret af en særlig etisk kodeks, lederne af den samme organisation skal have lederskab etik, der styrer dem.

Den grundlæggende komponent i lederskab etik er en retfærdig behandling af alle medarbejdere. Alle ledere skal have det indoktrineret til dem, at de ansatte ikke kun bør behandles på en rimelig måde, men bør også behandles med respekt. Andre ting vil omfatte den obligatoriske overholdelse regler fastsat af de specifikke industrier plus Fastholdelse forretningsmetoder, der er fair. Lederskab etik er ikke kun sequestered til organisationen og dens medarbejdere. Gode ​​ledere vil sikre, at de praktiserer lederskab etik, når de har at gøre med mennesker, der ikke nødvendigvis arbejder i selskabet, men er involveret med organisationen på den ene eller anden måde. Dette vil omfatte dets anvendelse, når der vedrører leverandører, kunder og endda andre virksomheder, der kan være partnere med organisationen.

En leder må forstå, at størstedelen af ​​deres ansvar er at sikre, at selskabets aktionærer er glade . For en leder til at etisk køre en organisation, de har brug for for at sikre, at mission af organisationen er godt leveret. Mission statements tendens til at være immaterielle dermed virksomheden bliver nødt til at uddybe til aktionærerne, om de vil se mission i aktion enten gennem en stigning i overskuddet eller gennem fremragende kundeservice. For at sikre, at mission overholdes, lederen skal ansætte lederskab etik i forskellige områder, der spænder fra at løse konflikter, der kan opstå til at sikre, at selskabet har opfyldt alle de juridiske bestemmelser. Salg

Lederskab etik også sikre, at lederne i en organisation ikke udnytter deres kunder. Hvis en leder ordentligt udnytter dette, så de kan komme i handy i mange situationer, der involverer kunderne sikre, at de forbliver glade og tilfredse med det, de har købt. Et af disse områder er den glatte linje mellem maksimering af overskud versus udnytte kunden. En leder med lederevner vil vide, hvor grænsen går mellem profit for virksomheden og drage fordel af deres kunder. Lederskab etik vil også komme i, når det kommer til reklame, at et selskab har besluttet at ansætte. En leder, der er fremragende i dette aspekt vil sikre, at reklamemateriale eller kampagner, de bruger ikke lyve for kunderne. Dog kan mindre erfarne ledere tror, ​​at når de bruger vildledende reklame hype tonehøjden vil øge deres salg. Men hvad de ikke indser, er, at ikke alene er denne midlertidige løsning, men når masserne finde ud, vil de ikke længere løfte nogen loyalitet over for det pågældende mærke.

Derfor enhver virksomhed eller organisation bør praktisere deres vision og mission. Ikke blot vil behage fra deres side, men også for andre. På denne måde vil vi skabe et godt symbiose miljø
.

lederskab

 1. Medarbejder Motivation:? A Secret Society
 2. Wielding Power med generøsitet og support
 3. Strategisk planlægning og effekter-baseret tænkning: Del 1
 4. Bevidste forretningspraksis: En dybere Perception
 5. Lederskab og Team Building: Kernen i alle virksomheder
 6. De bedste ledere er fed ledere
 7. Hvordan Corporate Mentoring på arbejdspladsen styrker Medarbejder Relations
 8. Ledere kan drage fordel ved at skabe en Lean Six Sigma Infrastruktur
 9. Overgang Nye medarbejdere til arbejdspladsen med Medarbejder mentorprogrammer
 10. 10 spørgsmål til at gøre dig en bedre Listener
 11. Gå på æggeskaller og give feedback
 12. Autentiske Lederskab: The Eye of the Heart ser alt
 13. Lederskab Fails Studerende ved Rutgers
 14. Feng Shui Forbedrer Work /life balance
 15. Real Secret til at gøre store beslutninger
 16. My First Million Før jeg Drejede 20 - 5 Historier om Opportunity og Bestemmelse
 17. At blive en leder med lederskab Citater
 18. Dyrk din virksomhed gennem at være negativ!
 19. Integritet er den vigtigste ingrediens til god ledelse Skills
 20. Lederskab i relationer ... Hvad er det om?