Selvkritik - SELVVÆRD'S Saboteur

Kvinder er berygtet på at finde fejl med sig selv. En due undersøgelse sidste år viste, at over 40 procent af kvinderne er utilfredse med deres udseende, og over to tredjedele lider lav tillid til deres krop. Mange skylden de retoucheret, ideel modeller til indstilling urealistiske, uopnåelige standarder. Vores samfundsmæssige holdninger er en væsentlig årsag.

Det begynder i barndommen. Pigers selvværd begynder at styrtdykke på ni år, fundet Dr. Emily Hancock (The Girl Inden (Ballantine, 1990). En 1997 Commonwealth Fund undersøgelse bestemt 25 procent af teenagepiger ikke kunne lide eller hadede sig selv i forhold til 14 procent af mænd, og 27 procent af pigerne havde haft selvmordstanker. Piger indrømmede at være meget selvkritisk især af deres udseende og vægt. (The New York Times, "kvinders sundhed," 11/4/1997) Tingene har fået værre i stedet af bedre. En ny undersøgelse af Dove Self-Esteem Fund rapporterer, at syv ud af ti piger er utilfredse med deres udseende og /eller deres præstationer i skolen eller i relationer. Desværre mange engagere sig i selvdestruktiv adfærd.

Ved den tid, piger modnes, de har en ørn øje, der lægger mærke til, hvad der er galt langt mere end hvad der er rigtigt. Selvkritik er en stor bidragyder til lavt selvværd, og selv om det ikke har vist sig at forårsage depression, det er et symptom på depression og ofte årsag til at føle ned eller have de blahs.

Hvis du boede sammen med nogen hele tiden klager over din madlavning, din krop, dit arbejde ydeevne, din evne som mor, datter, hustru, kæreste, hjemme dekoratør, husholderske, og oven i købet også nagged dig til kost og motionere mere, læse mere, måske endda bede eller meditere mere, ville du vide, hvorfor du var deprimeret, ængstelig, og ønskede at skrige hele tiden. Måske du bor med en person som, DIG SELV.

I stigende grad, da kvinderne har haft en karriere, de føler sig presset til at udmærke sig som mødre, hustruer, hjemmegående, og som iværksættere og fagfolk. Måske, hvis du ikke arbejde, du ville have tid til at være en bedre kok, at være sammen med din familie; uden en familie, ville du have mere tid til at fokusere på din karriere; hvis du havde hverken, kunne du dyrke dine egne grøntsager, forfølge dine hobbyer, eller tilbringe dagen på en spa og føle sig sexet ved aften. Men kvinder mere end mænd forventer sig at være øverste hak på alt. I sandhed, én person kan ikke.

En løsning er at acceptere denne realitet. Uanset hvad du arbejder på, vil du forbedre og udmærke sig i. Undersøg dine prioriteter, og tage ansvar for dine valg. Forpligtelse til et mål kan kræve hårdt arbejde, men det er en mulighed. Ændring af dit perspektiv og bevidst vælger din livsstil vil løfte en enorm vægt af skyld. Du kan beslutte ikke at ændre noget, men så acceptere, at du har valgt at opdele din tid som du gør for at imødekomme dine forskellige roller og de behov eller dig selv og familie, fordi de var vigtige for dig. Hvis du senere kritisere dig selv for, hvad din ikke gør eller ikke gør godt nok, minde dig selv, at du har valgt at gå på kompromis og gøre mindre på én ting at få tid til noget andet, så godt.

En anden taktik i bekæmpelsen din kritiker bliver mere selvbevidst. Selvkritik er skadelig, fordi den fører en stealth liv, forbliver skjult for bevidstheden det meste af tiden. Det er en psykologisk aksiom, at vores ubevidste kontrol os. . Derfor mere bevidste vi bliver vores negative selv snak, jo mere strøm, vi er nødt til at tøjle det i Her er nogle forslag til at skinne en spotlight på kritikeren at jage den ud af skjul:

1. Sidde stille og se dine tanker. Du kan høre dig selv sige du ikke kan. Du er ikke god til det. Lyt til den streng af sat-downs!

2. Hvis du taler til dig selv ved hjælp af "bør", "altid" eller "aldrig", din kritiker er nok på arbejde.

3. Lav en liste over alle de ting, du ikke kan lide ved dig selv i hvert område af dit liv. Fuldføre sætningen: "Jeg kan ikke lide mig selv, når jeg ..."

4.Watch ud for kritik, da de dukker op i løbet af dagen, og tilføje til listen.

5 . Kig i spejlet og vurdere hvilke funktioner du kan lide, dem, der er neutrale, og dem du ikke kan lide.

6. Hvis du føler keder sig, frustreret, ned, eller har andre ubehagelige følelser, kan de være et symptom på negativ tænkning. Spore tilbage til, hvad begivenhed forud dem, og hvilke tanker du havde om det og om dig selv.

7. Læg mærke til stemmen af ​​din kritiker - tone, volumen, og ord. Har de minde dig om en person, der har talt til dig på den måde i fortiden? Små børn nemt efterligne ord og tone i deres forældre og internalisere disse stemmer.

Du kan finde 10 trin til Frakobling af kritiker på http://www.DarleneLancer.com

Copyright Darlene Lancer ., MFT 2010

empowerment

 1. At sætte mål for at opnå
 2. Har du modet til at genopfinde dig selv?
 3. Snacking Glad
 4. Du er fabulous!
 5. 7 trin til at leve med Formål & Passion
 6. Finde din følelsesmæssige balance
 7. 5 Equine Inspireret Tips til Voksende din Buisness i 2013
 8. Ophøre Rygning før det er for sent
 9. Hvordan din Tænkning driver din Adfærd
 10. Bank Clerk I 2011
 11. Styrk Up - Perception Regler din virkelighed
 12. *** Er du Kreativt Blokeret eller er du Modstand? Sådan kende forskel
 13. Hvis Worry Arbejdede, ville jeg afvejes 115 lbs og være en multi-millionær
 14. Fair Energy Exchange
 15. Kom Back on Track
 16. *** Sådan Løse stedet for bare at løse problemer
 17. Formål: Kan have et formål Stop Nogen Fra at blive distraheret
 18. Ancient Secret til Sleeping dybt
 19. Skilsmisse: Beskæftiger sig med de første følelser
 20. Øget indflydelse gennem et paradigmeskift