Spisesteder og Sund og rask

Er du en af ​​de mange amerikanske familier, der elsker at spise ude på din favorit restauranter? Hvis ja, så har du sandsynligvis tror, ​​at denne livsstil er ikke godt for en sund kost og det meste af tiden denne antagelse er rigtig, men du kan stadig spise lejlighedsvis og stadig være i stand til at opretholde en sund kost. Hvad det hele kan koges ned til er at gøre smarte valg i de fødevarer, du spiser, og kende de
ernæringsmæssige værdier af den mad, du har brug for at holde glade, fysisk fit, mentalt stabil og leve et aktivt liv.

Den første ting, du bør gøre, mens man spiser ude er ikke at bestille en drink. Det er meget fristende at bestille et glas øl eller en anden blandet drik til middag, men problemet med disse er, at de har mange tomme kalorier, som ikke er godt for din krop. En af de undtagelser fra reglen, når det kommer til alkohol er vin. Rødvin har vist sig at rent faktisk forhindre hjertesygdomme hos nogle mennesker. Husk altid, bør du kun drikke én glas og ikke mere. Når jeg går ud til en restaurant, jeg bestiller altid et koldt glas vand, som er meget bedre for din krop og din tegnebog.

Du bør heller ikke bestille enhver forretter, medmindre det er en del af salatbaren. Problemet med disse fødevarer er, at de er som regel højt fedtindhold fødevarer, der ikke er designet til at fylde dig op, og de kan endda få dig til at tørster endnu mere højt fedtindhold fødevarer. Nogle af de velkendte appetitvækkere er mozzarella sticks, potato skins, og vinger. Prøv at fokusere på din hovedret måltid og hvis du skal have en appetitvækker, deler enkelt portion med dine middagsgæster.

Før du bestiller din hovedret, så sørg for at du kender de ingredienser i måltidet. Retter med fløde saucer eller højt fedtindhold kød bør undgås, og det er ikke et smart valg for at bestille kartofler eller løg ringe. I stedet bestille nogle type grøntsager med dit måltid eller bare bestille hovedretten når det er muligt.

En af de vigtigste ting er størrelsen af ​​dit måltid. Hvis det er muligt, forsøge at bestille fra menuen frokost, da de dele er meget mindre derefter middag portioner. Du bør altid spørge din tjeneren om en doggie taske i starten af ​​dit måltid. På denne måde kan du opdele dit måltid i halve og ikke blive fristet til at spise til hele måltid i en indstilling. Normalt vil du få nok mad til to eller tre portioner i ét måltid.

Den sidste ting og sandsynligvis en af ​​de sværeste ting, du bør gøre, er at springe dessert. Hvis du føler, at du skal bestille dessert, opdele så enkelt portion med din middagsselskab eller delt det på midten. Nogle af de desserter, der er tjent i restauranter indeholder flere kalorier så hele dit måltid, så tænke to gange, før du beslutter dig for at forkæle dig selv i slutningen af ​​dit måltid. Der er tidspunkter, hvor vi alle har tendens til at snyde lidt, når det kommer til at spise, og det er helt normalt, men sund kost kræver en masse viljestyrke og engagement.

Jeg håber, at du har fundet disse oplysninger nyttige og Hvis du ønsker mere information om, hvordan man lever et langt og sundt liv, så kan du besøge min spise sundt hjemmeside
.

ernæring

 1. Naturlægemidler produkter - Bedste måde at gøre din hud Sund & Smuk.
 2. 7 Vitality Boosters - Foods til at øge energi og optimal funktion
 3. Koffein og hvordan det kan have en negativ virkning på dig og din livsstil
 4. Energi i lommen
 5. Lean Muskel Gain Diet Tips
 6. Hvor meget vitamin B-kompleks skal jeg tage?
 7. At få den perfekte ovne til dit køkken
 8. En god start på dagen: håndlavede kaffe og chokolade
 9. Bedste tips til at helbrede Milk Allergi
 10. Slaget af Fedtstoffer og olier
 11. Organiske Smertestillende medicin og Indre Behandlinger
 12. Vitamin i Mindfulness
 13. Væsentlige vitaminer wheatgrass pulver
 14. Vægtøgning Kosttilskud: Leder du efter sundt måltid
 15. *** Kalorier i dag bare ikke hvad de plejede at være
 16. Ting du kan ikke vide om ernæring
 17. Top 10 Sundhedsmæssige Historier om 2009
 18. Opkøb Frugt &Grønt Engros til Saftpresning og Smoothie Making
 19. Fighting for den venlige flora i din krop: 5 måder probiotika rock din interne verden
 20. Top Ti Foods at Prøv i 2010